Boka en vistelse du sent glömmer

För bokningar som överstiger 30 dagar, maila gärna in er bokningsförfrågan till info@villaarsta.se för att ta del utav ett bättre pris hos oss.
Garanterat bästa pris när ni bokar hos oss

Receptionen

E-maila oss

Hitta hit

Är du företagare?

För våra återkommande företagsgäster skräddarsyr vi gärna personliga avtal.

Maila er förfrågan till b2b@villaarsta.se så kommer ni tilldelas en kontaktperson.

Vanliga frågor

Ja städning ingår i alla våra lägenheter. Veckostäd samt avresestäd ingår.
Då alla våra lägenheter är self-service så ingår ingen frukost i priset, men det går självklart att läggas till mot en tilläggskostnad antingen via receptionen eller vid bokningstillfället.
Checka in kan man göra varje dag under veckan mellan kl 15.00-22.00. Efter receptionen har stängt så går det fortfarande att checka in men då behövs en överenskommelse ha gjort med receptionen i förväg.
På Villa Årsta kan man betala antingen med kort eller kontant via receptionen vid incheckning. Kort vi tar emot är Visa och Mastercard. (För företag kika gärna in under vår flik för företag för mer information ang fakturabetalningar.
För våra återkommande företagsgäster skräddarsyr vi gärna personliga avtal. Maila er förfrågan till b2b@villaarsta.se så kommer ni tilldelas en kontaktperson.
Från Arlanda går det att ta pendeltåget direkt till Årstaberg station. Tåget tar ca 50 minuter och man behöver inte göra några byten.
Från Skavsta är det enklast att ta flygbussen till Stockholm centralstation och därefter byta till pendeltåget. Tåget tar ca 7 minuter och man kliver av vid andra hållplatsen Årstaberg station.
Till Stockholmsmässan tar man sig smidigt med pendeltåget. Endast en hållplats till Älvsjö Station och sen är den 5 minuters gångavstånd.
Att ta sig till dessa tre platser tar ca 10 min. I direkt anslutning till Hotellet finner ni tvärbanan. En ca 5 minuters resa tar er till hållplatsen Globen.

Om du har fler frågor, kontakta oss gärna