Om Villa Årsta Hotell

Vi är ett privatägt lägenhetshotell med 27 stycken lägenheter i Årsta. Sedan 1999 har vi varit en del utav Årstabergs mest centrala del med nära till pendeltågstation, bussterminal samt tvärbana. Med en filosofi att genom samarbete finns inga gränser har vi utökat vår verksamhet till 5 stycken aktiva hotellverksamheter i Stockholmsområdet. Vare sig det rör sig om vistelser som sträcker sig i flera månader i privata lägenheter, eller enstaka nätter i antingen en utav våra lägenheter eller något utav våra hotell runt om i Stockholm, så kan vi erbjuda boenden som passar just era behov.
Det viktigaste för oss när vi väljer våra lägen är enkel framkomlighet. Alla våra hotell hittas i nära anslutning till kollektivtrafiken. Centralstationen finns alltid max 15 min bort utan krångliga byten.

Avstånd

Södersjukhuset – 1,9 km
Stockholmsmässan – 2,7 km
Medborgarplatsen – 2,9 km
Arenan Hovet – 3 km
Ericsson Globe Arena – 3 km
Tele2 Arena – 3,1 km

Närmaste flygplatser är:
Stockholm (BMA-Bromma) – 7,9 km
Stockholm (ARN-Arlanda) – 39,5 km
Stockholm (NYO-Skavsta) – 99 km

Rekommenderad flygplats för Villa Årsta är Stockholm (ARN-Arlanda).

Våra systerhotell kan ni hitta i alla delar utav Stockholm.

hotell-arstaberg-stockholm-logotyp

Hotell Årstaberg

Hotell Årstaberg med sina 20 rum är ett litet familjärt hotell med ett läge precis bredvid pendeltågstationen Årstaberg som på 7 minuter tar er in till centrala Stockholm. Med endast 5 minuter med Tvärbanan tar ni er enkelt till alla årets evenemang i Ericsson Globe, Tele2 Arena samt Hovet.

BESÖK ÅRSTABERG
hotell-sundbyberg-stockholm-logotyp

Hotell Sundbyberg

I norra Stockholm finner ni vårt systerlägenhetshotell, Hotell Sundbyberg.

Hotell Sundbyberg med sina 37 lägenheter utav varierade storlekar är beläget i hjärtat utav hallonbergen, endast en tunnelbanestation ifrån Kistamässan, Kista Science city, Kista Science tower samt Kista Galleria. På endast 13 minuter med tunnelbanan är ni även mitt i centrala Stockholm.

BESÖK SUNDBYBERG
2kronor-hotell-vasastan-stockholm-logotyp

Hotell Två Kronor

I centrala Stockholm finner ni vårt senast tillskott i vår hotellfamilj, 2kronor Hostel Vasastan. Detta är vårt enda hostel beläget i ett vackert  1700-tals hus som kommer få er att känna er till ro ett stenkast ifrån Odenplan och 2 tunnelbanestationer ifrån Centralstationen.

BESÖK 2 KRONOR
hotell-alvjo-stockholm-logotyp

Hotell Älvsjö

I södra Stockholm finner ni i direkt anslutning till Stockholmsmässan, Hotell Älvsjö.

Hotell Älvsjö med sina 61 rum erbjuder rum i alla prisklasser, och med ett gångavstånd på 5 minuter till Stockholmsmässan är det perfekt för mässbesök samt 10 minuter med pendeltåget så befinner ni er mitt i centrala Stockholm.

BESÖK ÄLVSJÖ

Våra fina rum

ALLA VÅRA RUM

Vi garanterar bra pris

För bokningar som överstiger 30 dagar, maila gärna in er bokningsförfrågan till info@villaarsta.se för att ta del utav ett bättre pris.

JAG VILL BOKA