Studio med Spabad – 30 kvm

Den perfekta studion för en romantiskt weekend. Denna eklektiskt inredda studio med sin runda säng inbjuder till närhet. Studio med pentry för matlagning, soffavdelning med flatscreen, ett rymligt badrum med både dusch och spabad.

  • Romantisk

  • Gratis Wifi

  • Eget spabad

  • Dubbelsäng

  • Platt TV

MER INFO

ALLA VÅRA FINA RUM

Studio med två enkelsängar 30-40 kvm

Enrumslägenhet med 2 enkelsängar och nattduksbord. Fullt utrustat pentry för matlagning, matsalsbord, en soffavdelning med flatscreen tv samt ett rymligt badrum med dusch.

MER INFO

Studio med dubbelsäng 30-40 kvm

Enrumslägenhet med 1 dubbelsäng och nattduksbord. Fullt utrustat pentry för matlagning, matsalsbord, en soffavdelning med flatscreen tv samt ett rymligt badrum med dusch.

MER INFO

Lägenhet med två separata sovrum – 60 kvm

Ett sovrum med två enkelsängar och en garderob, ett sovrum med en dubbelsäng och ett rymligt kök med matsalsbord, rymligt vardagsrum med soffa, flatscreen tv samt en extrasäng. Badrummet med en lyxig ångdusch.

MER INFO

Lägenhet med sovalkov – 30 kvm

Denna lägenhet kommer med kök, en dubbelsäng i en sovalkov, nattduksbord, vardagsrum med soffa, soffbord, flatscreen, matbord, vitrinskåp samt ett badrum med dusch, toalettartiklar och hårtork..

MER INFO

Tvåbäddsrum – 18 kvm

Detta rum är unikt hos oss. Ett rum som klassas som hotellrum utan pentry. Med två enkelsängar, sminkbord, flatscreen tv och mycket mer.

MER INFO

Stora fina rum! Perfekt boende när man reser med hund.”

“Billigt boende med bra läge vid pendeltåg, tvärbanan. En station till mässan och en till söder.”

Vi garanterar bra pris

För bokningar som överstiger 30 dagar, maila gärna in er bokningsförfrågan till info@villaarsta.se för att ta del utav ett bättre pris.

JAG VILL BOKA